Рууни: Обвинявайте играчите, а не Ван Гаал


Рууни: Обвинявайте играчите, а не Ван Гаал

633 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че вината за лошото представяне през сезона трябва е на играчите, а не на наставника на "червените дяволи" Луис ван Гаал.

"Имаме една много добра и силна група от играчи, но понякога се представяме под нивото си, което е разочароващо", сподели Рууни, цитиран от Goal.com.

Холандецът е силно критикуван, тъй като тимът отпадна от Шампионска лига, а и изпадна от топ 4 в класирането на Висшата лига. Юнайтед са на 5-то място, с 6 точки назад от градския съперник.

"Мениджърът е предприел много за подобряване на играта ни, неща които ние играчите трябва да изпълняваме. Ние сме на терена и трябва да създаваме положение, и да печелим мачовете си. През този сезон не сме направили достатъчно", допълни английският национал.

Междувременно слуховете около смяната на Ван Галл не стихват, като за най-вероятно име за негов заместник е Жозе Моуриньо.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички