Рууни коментира информациите, че е подал молба за трансфер


Рууни коментира информациите, че е подал молба за трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2025 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни отрече публикациите, че е подавал молба за трансфер по времето на сър Алекс Фъргюсън начело на тима.

През 2013 година медиите пуснаха информация, че той е искал да напусне заради ролята си в тима на великия шотландец. Тогава като централен нападател играеше Робин Ван Перси, а самият сър Алекс бе разбунил духовете, заявявайки че Рууни може и да си тръгне.

Рууни обаче хвърли светлина пред BBC, които в момента изготвят финалните кадри на документалния филм: "Рууни: Човекът зад головете".

"Отидох при сър Алекс и му казах: "Ако няма да играя, може би е по-добре всеки да продължи по своя път". Тогава изведнъж всичко излезе в медиите и се казваше, че съм подал молба за трансфер. Никога не съм правил това. Не знам какво стана. Не знам защо нещата излязоха по този начин", откровен е Рууни.

"Що се отнася до сър Алекс - не само аз съм имал разногласия с него. Мисля, че много играчи имаха. Много от тях напуснаха. Много обаче останаха.

Той е причината да подпиша с Манчестър Юнайтед. Исках да работя с него. С най-добрия мениджър за всички времена. Това, че той ме искаше и искаше да играя за неговия отбор - нямаше начин да отида на друго място", допълни Рууни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички