Рууни: Беше ни трудно с Ван Гаал


Рууни: Беше ни трудно с Ван Гаал

1698 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни коментира работата на мениджъра на тима Луис Ван Гаал. Той сподели, че след идването на холандеца, на всички в отбора е било трудно да свикнат с неговия начин на работа и дисциплината, която налага. Според него обаче това е за доброто на тима и постепенно играчите са се приспособили към изискванията на Ван Гаал.

"Става дума за различен начин на работа от този, към който бяхме свикнали, но според мен играчите го оцениха. През първите няколко месеца всичко беше много различно и ни беше трудно. Това най-вероятно се видя и при представянето ни на терена. Оттогава нататък обаче всеки се убеди в качеството на нашия футбол и съм сигурен, че с опита, който нашият мениджър притежава, ще надградим над постигнатото.", категоричен е капитанът на Манчестър Юнайтед.

В момента "червените дяволи" се намират на четвъртото мястото във временното класиране във Висшата лига, което дава право на участие в квалификациите за Шампионска лига през следващия сезон. През миналата кампания тимът беше ръководен от Дейвид Мойс и не успя да се класира за най-силния клубен турнир в Европа и записа едно от най-слабите си представяния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички