Роналдо рони крокодилски сълзи за Рууни


Роналдо рони крокодилски сълзи за Рууни

1830 0

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви, че е изпитвал наслада да играе редом с Уейн Рууни в Манчестър Юнайтед. Двамата се засякоха в състава на "дяволите" в периода 2004 - 2009 година, след което португалецът се премести в Мадрид.

На мача Англия - Португалия от Мондиал 2006 те бяха в епицентъра на скандално събитие. Рууни настъпи падналия на земята защитник Рикардо Карвальо, за което Кристияно го издаде на съдията. Това доведе до изгонването на англичанина, а Англия загуби след изпълнение на дузпи.

"Скучая за Рууни", обяви Роналдо, цитиран от BBC.

"Надявам се някой ден отново да играем в един отбор. Него всички в Юнайтед го обичаха. Има дух на победител, никога не се предава, може сам да вкара, но може да играе и за отбора", отбеляза Кристиано.

"Що се касае за инцидента на Мондиал 2006, то аз не съжалявам. Когато играеш за националния отбор, защитаваш цветовете на родината си. След това говорихме с Рууни и той се съгласи с мен. И в момента сме приятели. Някой хора създават интриги, там където не съществуват", изповяда се Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички