Ромелу Лукаку: Усещането да се завърна в Челси е уникално


Ромелу Лукаку: Усещането да се завърна в Челси е уникално
Снимка: Getty Images/Guliver

1650 0

Многомилионната покупка на Челси - Ромелу Лукаку, вярва, че ще оправдае напълно платените за него пари в коментар пред британските медии.

Както е известно, лондончани платиха 97,5 млн. паунда на Интер за услугите на белгийския нападател, който ще носи №9 на "Стамфорд Бридж".

Белгийският национал започна тренировки тази седмица, след като се присъедини към "сините" от италианския шампион Интер по-рано този месец.

"Усещането да се завърна е невероятно. Не се чувствам сякаш пристигам в нов отбор, защото съм бил тук и преди, така че познавам повечето от играчите", каза Лукаку, който преди това игра за Челси три сезона от 2011 до 2014 година.

На въпрос дали ще дебютира срещу Арсенал във Висшата лига в неделя, 28-годишният футболист отговори, че е тренирал през цялата предсезонна подготовка и "се чувства добре".

"Беше добре за мен да се присъединя към момчетата и да започна работа. Сега трябва да опозная по-добре всичките си съотборници. Готов за неделя, ако мениджърът има нужда от мен", добави той,

"Научих много повече за себе си, поставяйки си по-високи стандарти. Като играч исках да стана по-завършен, тъй като в Италия се играе по-различен футбол. Пространствата са по-малки, има повече техника и тактика, и това ми помогна много", коментира белгиецът.

"Имам шанс да се присъединя към отбор, който е много гладен за успехи и много амбициозен. Нямам търпение да добавя нещо към това и съм развълнуван да започна", каза Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички