Роман Абрамович категоричен - или му продават "Стамфорд Бридж", или...


Роман Абрамович категоричен - или му продават "Стамфорд Бридж", или...
Снимка: Getty Images / Guliver

4996 0

Роман Абрамович е категоричен в желанието си да закупи стадиона, на който Челси играе домакинските си мачове - "Стамфорд Бридж". Руснакът иска да води конкретни преговори и е готов да изнесе отбора от неговия дом, местейки го на друго съоръжение.

Собствениците на стадиона - Chelsea Pitch Owners, са пратили конкретна оферта на руснака - отдаване под наем на стадиона за 999 години, информират няколко английски издания.

Абрамович обаче не иска и да чуе за това. Той е категоричен, че иска да закупи стадиона, като различни източници казват, че "парите нямат значение" за собственика на клуба.

Членовете на компанията Челси Pitch Owners, която притежава стадиона, са гласували с явно болшинство да бъде отправено подобно предложение към собственика на клуба, най-вече заради опасението, че на милиардера може да му писне от Челси и да изостави отбора, превръщайки стадиона в нещо друго.

Самият Абрамович няма намерение да отстъпва и е дал да се разбере, че има варианти с наемането на други стадиони за Челси, ако притежателите на Стамфорд Бридж не са отворени за диалог.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички