Рой Кийн взе на подбив Арсенал: Там мислят само за селфита


Рой Кийн взе на подбив Арсенал: Там мислят само за селфита

1662 0

Легендарният халф на Манчестър Юнайтед Рой Кийн отписа Арсенал от борбата за титлата в Англия през новия сезон. Интересна е обаче причината, която според него ще провали "артилеристите".

"Арсенал има наистина добри играчи, някои наистина големи герои. Проблемът там обаче е, че част от футболистите им се интересуват повече от селфитата и плочките на тялото си, отколкото от титли. Въпросните момчета гледат да се снимат всеки ден и да качват фотоси в социалните мрежи", обяви той пред "Дейл Стар".

Според друго английско издание "Мирър" един от въпросните играчи за които Кийн говори е Оливие Жиру.

"Слушайте, всяка година се говори, че Арсенал ще бъде претендент за титлата, но има твърде много играчи от този отбор, които сякаш са по-заинтересовани от селфитата", продължи Кийн.

"Вместо да се концентрират в спечелването на титлата, те са концентрирани повече върху това как изглеждат телата им, как изглеждат косите им и това нещо доминира в тяхното съзнание пред футбола. За мен Челси си остава фаворитът. Техният отбор има много силен гръбнак - говоря за играчи като Тери, Куртоа, Азар. Ако те могат да вземат и Стоунс тогава ще станат още по-добри", каза още ирландецът.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички