Роджърс остава, но с една уговорка


Роджърс остава, но с една уговорка
Снимка: Getty Images/Guliver

1885 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остава на поста си, съобщава BBC. Това стана ясно след като северноирландецът се срещна с един от шефовете в клуба - Том Вернер.

Двамата се срещнаха във вторник, за да обобщят постигнатото през изминалия сезон. Ливърпул завърши на шеста позиция и изпусна място в четворката, даващо право на участие в Шампионската лига. Въпреки това обаче Вернер и Роджърс са постигнали спорасумение за "всеобхватен план", чиято основна цел е представянето на тима през следващия сезон да се подобри.

Роджърс пристигна на "Анфийлд" през лятото на 2012. През 2014 г. той беше много близо до спечелване на първа титла за тима от 24 години насам. Тогава отборът му завърши на втора позиция, на 2 точки от шампиона Манчестър Сити. През изминалата кампания обаче представянето на Ливърпул бе много далеч от това, което видяхме тогава. Класирането също бе незадоволяващо затова се смяташе, че Роджърс може да си тръгне. Той обаче ще получи последен шанс да докаже, че може да постигне нещо значимо с тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички