Роджърс избухна: Целта на тази лудница е да ме изхвърлят от Ливърпул


Роджърс избухна: Целта на тази лудница е да ме изхвърлят от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1982 0

"Аз все още съм този човек, който почти спечели лигата. Единствената разлика е, че съм по-добър". По този начин Брендън Роджърс се защити от жестоките критики, които търпи в последните месеци за работата си в Ливърпул.

Мърсисайдци се представят под очакванията, въпреки че за поредно лято пръснаха стотици милиони за нови попълнения. Дори се заговори за идването на Юрген Клоп на "Анфийлд". Бившият мениджър на Суонси обаче не губи надежда и е убеден, че е правилният човек за 18-кратния шампион на Англия.

"Мисля, че съм показал още в ранните си години - без да бъда арогантен - че с талантлива група от играчи мога да споря за първите места в лигата. Знам как да се оправям с топ играчи. Ако ми се дадат нужните инструменти, ще свърша отлична работа", категоричен е Роджърс, който също така заяви, че хората бързо забравят успехите му.

"Има хора с много кратка памет във футбола. Отборът беше 8-и, когато аз дойдох тук. Изградихме отбор, който развълнува хората из цяла Европа. Отбор, който трябваше да спечели и титлата.

Цялата добра работа бива забравяна. Но така работи футболната индустрия. Фокусът напоследък не е върху това, което сме свършили и продължаваме да вършим, а върху това да ме изгонят от клуба. Това е много тъжно.

Има истинска лудница около мен, в това няма спор. Целта е бъда разкаран от Ливърпул", убеден е мениджърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички