Роджърс: Имаме шансове за второто място


Роджърс: Имаме шансове за второто място

1181 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че неговият тим има реални шансове да се класира на второто място в английската Висша лига през този сезон. Манчестър Сити загуби гостуването си на Бърнли в събота и вече е на само четири точки пред Ливърпул.

"Резултатът на Манчестър Сити от уикенда ни дава шансове да спечелим второто място. Нашата увереност и нашата психика, които имаме в момента, ни предоставят благоприятни възможности. Трябва да ги използваме добре и да видим какво ще стане. Знаем, че можем да се изкачим още нагоре. Предстои ни да свършим много работа. На правилен път сме. Трябва да държим високо ниво в оставащите мачове до края на сезона", сподели Брендън Роджърс.

Ливърпул се намира на петото във временното класиране, на две точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед. Мърсисайдси обаче имат възможност да изпреварят "червените дяволи" оща тази неделя, когато двата тима се изправят в директен двубой един срещу друг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички