Роджърс: И да преговаря, и да не преговаря - Стърлинг остава


Роджърс: И да преговаря, и да не преговаря - Стърлинг остава
Снимка: Getty Images/Guliver

1257 0

На пресконференцията преди последния мач на Ливърпул във Висшата лига срещу Стоук Сити, мениджърът на "червените" коментира и ситуацията около Рахийм Стърлинг.

Роджърс заячи, че очаква 20-годишният англичанин да спази настящия си договор, според който му остават още 2 години на "Анфийлд", въпреки разразилия се скандал между футболиста и клуба.

Това обаче изглежда невъзможно да се случи след като агентът на Стърлинг вчера съобщи, че английският национал няма да остане в Ливърпул дори да му предложат 1 милион евро на седмица и отправи обидни думи към легендата на "мърсисайдци" Джейми Карагър. Това негово поведение вбеси ръководството на "червените"

Ето какво каза Брендън Роджърс по случая: "Трудно е да коментирам това, което другите говорят. Рахийм и да преговаря, и да не преговаря - има още 2 години от договора си и се надявам да го осъзнае. Сигурен съм, че преговорите ще се проведат през лятото. Не съм забелязал Рахийм да не е щастлив. Ако е във формата, в която сега се намира, той ще може да играе в неделя. Това не променя подходът ми към него. Той е добро хлапе."

През седмицата се появиха слухове, че преди двубоя на Ливърпул срещу Челси, Стърлинг е заявил пред мениджъра си, че иска да си тръгне. Роджърс обаче отказа да издаде малко повече за случая: "Какво е казал Рахийм и какво не е си остава между нас двамата."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички