Роджърс: Целта на Ливърпул в Лига Европа е титлата


Роджърс: Целта на Ливърпул в Лига Европа е титлата

1180 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс обяви, че отборът му не е приличал на себе си през първата част на сезона. Специалистът сподели, че целта на "мърсиссайдци" в Лига Европа е да спечели турнира.

В 1/16-финалната фаза Ливърпул среща Бешикташ. Първият мач е тази вечер на "Анфийлд".

"Разбира се, че през първата половина на сезона това не бе истинският Ливърпул. Надявах се, че на този етап от сезона ние ще бъдем в Шампионска лига, но, за съжаление, не сме там. Ние продължаваме да участваме в добри съревнования и ще се борим за победа във всеки мач, както го правим през последните месеци. Този сезон се превърна в добър урок за нас, може би в следващите години ще можем да играем много по-стабилно", коментира Роджърс, цитиран от "Liverpool Echo".

"В Шампионска лига всичко е непредсказуемо, често се случва така, че не добрият отбор побеждава. Чувствам, че с отбора, който имахме през миналия сезон или през втората половина на този сезон, бихме имали голям шанс да успеем в Шампионска лига, но, уви. Никога не съм отписвал Ливърпул от сметките и заявявам, че Лига Европа е турнир, който ние искаме да спечелим. Спомням си как Ливърпул на Жерар Улие спечели Купата на УЕФА. Това беше прекрасен турнир, за мен такъв си и остава", каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички