Решиха съдбата на Жозе Моуриньо в Челси


Решиха съдбата на Жозе Моуриньо в Челси
Снимка: Gulliver/ Getty Images

3052 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се срещна с борда на директорите и Роман Абрамович късно снощи, след като португалският специалист допусна 6-ата си загуба за сезона.

Медиите на Острова спекулираха с неговото уволнение, но такова към този момент няма да има. На срещата той е получил безрезервната подкрепа на ръководството и засега остава начело на тима от "Стамфорд Бридж".

Въпреки това положението при шампионите остава много деликатно. Звездите на тима, сред които Фабрегас, Азар, Иванович и други, са далеч от добрата си спортна форма от миналата година, а снощи Челси допусна втора загуба у дома във Висшата лига, този път с 1:3 от Саутхямптън.

"Не бяхам от проблемите. Ако клубът иска да ме уволни, то това ще се случи, но аз няма да избягам от моите отговорности и от моя отбор", категоричен беше след срещата Моуриньо.

В момента Челси е на 16-о място в класирането с актив от едва 8 точки след 8 изиграни срещи. Лондончани имат 6 загуби до момента - 4 загуби в първенството, 1 в Шампионска лига и 1 за Къмюнити Шийлд срещу Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички