Реномиран журналист обяви новия мениджър на Манчестър Юнайтед


Реномиран журналист обяви новия мениджър на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2194 0

Предварителният договор между Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед, за който испанското издание "Ел Паис" информира през миналата седмица, беше потвърден и от реномирания италиански журналист Джанлука Ди Марцио.

По време на разговори с почитатели на футбола той беше попитан за ситуацията със Специалния и очакваното му преминаване на "Олд Трафорд". Ди Марцио потвърди, че от собствени източници е категоричен, че единственото, което липсва в "сагата", е официалното обявяване от страна на клуба, че Моуриньо е новият мениджър на тима.

Моуриньо краде ключов кадър на Атлетико Мадрид

Това се очаква да стане след края на сезона, след като бившият старши-треньор на Интер, Реал Мадрид и Челси е отказал да поеме в разгара на сезона 20-кратния шампиона в английската Висша лига.

Самият Ди Марцио има солидни източници в кръга на Моуриньо още от времето, в което португалецът водеше Интер, спечелвайки Шампионска лига през 2010 година.

Иначе по непотвърдена информация, ако Манчестър Юнайтед реши да пренебрегна договора, сключен с Моуриньо, ще трябва да плати 20 милиона евро компенсация на португалския специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички