Реформаторът Пеп готов да изгони всичко от Манчестър Сити - вижте с кои започва


Реформаторът Пеп готов да изгони всичко от Манчестър Сити - вижте с кои започва

1671 0

Бъдещият мениджър на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, е готов да изгони всички футболисти, които не спазват неговите правила. Това е мнението на Тиери Анри, който коментира назначението на каталунеца начело на "гражданите" в колонката си за вестник "Сън"

"Без съмнение, Пеп сериозно ще реформира структурата на клуба. Ако някой не отговаря на всичките му изисквания, ще бъде изгонен веднага. Без значение колко струва, каква му е заплатата и от колко време е в отбора. Опасността заплашва всички футболисти. Гуардиола не иска само да спечели Висшата лига, иска да доминира в Англия. Съперниците на Сити знаят това и имат ужасно предчувствие", написа Анри, който е играл под ръководството на Гуардиола по време на престоя си в Барселона. 

Реформите в Сити се очаква да започнат със застаряващата звезда Яя Туре, който в последните две години играе на приливи и отливи, а често отсъства и от стартовия състав. Освен него "гражданите" най-вероятно ще се разделят с Бони, Монгала и Хесус Навас.

Трансферна цел №1 за следващото лято е Пол Погба, като се коментират имената на Неймар, Еден Азар, Антоан Грийзман и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички