Реднап: Това е най-лошият Ливърпул в последните години


Реднап: Това е най-лошият Ливърпул в последните години
Снимка: Getty Images/Guliver

1430 0

Бившият треньор на Тотнъм и Кунс Парк Рейнджърс - Хари Реднап, разкритикува Ливърпул, назовавайки настоящия тим на "мърсисайдци" "най-слабия за последните няколко години".

Това лято мениджърът Брендън Роджърс отново похарчи прилична сума за нови играчи, като направи редица гръмки трансфери като този на Роберто Фирмино и Кристиан Бентеке. Въпреки това Реднап е скептичен относно перспективите пред Ливърпул, който в събота бе разгромен с 0:3 от Уест Хем.

"Ливърпул не буди у мен никакви симпатии. Мисля, че имат най-лошия отбор от години насам. Изглеждат ми посредствено. Имат късмет, че въобще събраха някакви точки", коментира Реднап, цитиран от "The Telegraph".

"Борнемут трябваше да ги победи. Те вкараха удивителен гол на Стоук. Добре играха и през първото полувреме срещу Арсенал", допълва специалистът.

"Мисля, че ще се справят със завоюването на място в петицата. През този сезон моите симпатии няма да са на страната на Ливърпул".

"Обожавам Ливърпул и ако ме питате кой отбор бих искал да тренирам в тази страна, бих казал Ливърпул. Но не си го представям през тази година", споделя Хари Реднап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички