РБ Лайбциг загатна за изходящия трансфер на Кейта


РБ Лайбциг загатна за изходящия трансфер на Кейта
Снимка: Gulliver/GettyImages

2072 0

Ако новините, които бяха съобщени в неделя се окажат верни, то днешният ден ще бъде важен за бъдещето на Наби Кейта. През последните дни се спекулира усилено, че халфът на немския РБ Лайбциг е все по-близо до трансфер в английския Ливърпул.

Медиите в родината на полузащитника - Гвинея, пишат днес много за евентуалния трансфер, като журналистът Амаду Макаджи е разкрил, че мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп лично е говорил с футболиста в събота, като се е опитал да му обясни колко важен е той за него и за клуба му през новия сезон. Освен това Макаджи пише, че в неделя има голяма вероятност "червените" да са пратили и официална оферта.

Днес от немския тим пък загатнаха, че може би Кейта ще напусне клуба, след като той не бе включен в снимките за представянето на новия екип. Там имаше 6 играча на тима от миналогодишния състав, но халфът не бе сред тях, като в социалните мрежи това се прие за знак за изходящ трансфер.

През миналия сезон Кейта записа 8 гола и 7 асистенции в 32 мача, а исканата за него трансферна сума е в размер на 70 милиона евро. По-рано през трансферния прозорец Ливърпул подписа с Мохамед Салах и Доминик Соланке.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички