Разследване на "Олд Трафорд" разкри за мухъл и опасност от пожари, след като Манчестър Юнайтед сервира на гостите сурова храна


Разследване на "Олд Трафорд" разкри за мухъл и опасност от пожари, след като Манчестър Юнайтед сервира на гостите сурова храна
Снимка: Getty Images

1275 0

"Олд Трафорд" определено няма много добра слава в последно време. На стадиона на Манчестър Юнайтед е била извършена поредна проверка. През декември агенцията за хранителни стандарти понижи оценката за хигиена на храните на съоръжението от пет на едно.

Отново нарушения на "Олд Трафорд"

Още: Манчестър Юнайтед иска две звезди от Европейското по футбол, единият има татуировка на Арсенал

Това се случи, след като посетители на корпоративно събитие, проведено на стадиона на 21 ноември, се оплакаха от последствията от яденето на сурово пиле. Сега е извършен повторен оглед на ситуацията, при която оценката за хигиена на храните е повишена на четири от пет възможни точки, но отново са констатирани нарушения на стадиона.

Според инспекторите клубът е "свършил много работа" след инцидента с натравянето. Проблемите, които бяха открити са, че в съдомиялната машина са открити мухъл и остатъци, а газовата тръба е била в "мазно състояние", съобщава вестник "Daily Mail".

На някои места филтрите на аспираторите са били "прашни", докато аварийният бутон на хладилника е намерен за "мръсен". На Манчестър Юнайтед е наредено да извърши сериозно почистване, което ще премахне всякакви рискове от избухване на пожар. Констатирано е, че и металните рафтове в склада са "започнали да гният".

Сър Джим Ратклиф обясни защо оставиха Тен Хаг: Треньорът не е в основата на проблемите

Манчестър Юнайтед влиза във война с УЕФА - причината е една конкретна забрана

Талантът Коби Мейну: Щастлив съм, че ще надграждам с Тен Хаг в Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички