Разликата между изявите на Де Хеа през този и през миналия сезон (СТАТИСТИКА)


Разликата между изявите на Де Хеа през този и през миналия сезон (СТАТИСТИКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1757 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа очаквано е определян като един от най-добрите на своя пост в момента. Испанецът впечатлява със страхотните си рефлекси, като постави редица рекорди..., но през миналия сезон.

През тази кампания Де Хеа изключително редовно разочарова с това, което показва на вратата. Той често допуска лесни попадения във вратата си, като "най-пресните" спомени са свързани с попадението на Лионел Меси в срещата-реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига, както и вчерашното попадение на Лерой Сане в дербито на Манчестър.

Поради тази причина в Англия се заеха със задачата да сравнят изявите на Де Хеа през тази кампания и през миналата. През 2017/18 той играе в 37 мача и допуска едва 28 попадения, но през този сезон има допуснати 48 попадения в 34 срещи. Освен това стражът на Манчестър Юнайтед е на крачка от това да постави личен антирекорд за допуснати попадения в един сезон. През сезон 2010/11, когато пази за Атлетико Мадрид, той допуска 53 попадения във всички турнири, а до момента на "Олд Трафорд" е допуснал 50, като до края на сезона има още три срещи.

ВИДЯХТЕ ЛИ КУНГ-ФУ УДАРА НА СИЛВА СРЕЩУ ПЕРЕЙРА (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички