Разкритие на бивше гадже: Карнейро е секс маниак, спеше с играч на Челси


Разкритие на бивше гадже: Карнейро е секс маниак, спеше с играч на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

6609 0

Бившият приятел на Ева Карнейро блесна на корицата на "The Sun on Sunday", като той е дал интервю, което сериозно оронва престижа на клубния лекар на Челси.

Интервюто идва в седмицата, в която се разигра сериозен скандал между нея и Жозе Моуриньо, като Специалния дори я изхвърли от отбора.

Въпросният "бивш" е изкарал няколко хиляди паунда от материала, поместен в "The Sun", в който разкрива много подробности от личния живот на Ева. Той стига до там да разкрие, че Ева е пристрастена към секса и дори е спала с играч от първия тим на Челси.

"Тази жена съсипа живота ми. Ева се хвалеше, че е спала с един от играчите по време на лагери и пътувания. Каза го, за да ме накара да се чувствам гадно - не вярвам да е истина.

Тя се гордее с това, че е популярна сред играчите. Обожава да е център на внимание. Тя е много сексуална жена и никой не познава истинското ѝ "аз". Тя е безкомпромисна и винаги постига това, което иска.

Бях влюбен в нея и мислехме за семейство и деца. Тя обаче ме сдъвка и изплю. Ева обичаше секса. Беше много важен за нея. Правехме секс всеки ден", оплаква се Рупърт Питърсън Уорд, както е името на бившия приятел на Ева Карнейро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички