Раниери за свой играч, който изпусна дузпа: Исках да го убия


Раниери за свой играч, който изпусна дузпа: Исках да го убия
Снимка: Getty Images/Guliver

2074 0

Мениджърът на Фулъм Клаудио Раниери разсипа от критики нападателя на тима Абубакар Камара за това, че е пренебрегнал нарежданията на италианеца по време на двубоя с Хъдърсфийлд вчера.

На "Крейвън Котидж" двата тима, замесени в битката за оцеляване във Висшата лига, се изправиха един срещу друг в ключов мач, като 10 минути преди края домакините получиха право да изпълнят дузпа. Камара и титулярният изпълнител на дузпите Александър Митрович влязоха в спор кой да изпълни наказателния удар, като в крайна сметка французинът стреля слабо от бялата точка и ударът му бе спасен, а самият Митрович реализира в края на двубоя, за да донесе ценния успех за "котиджърс".

"Дузпата трябваше да бъде изпълнена от Митрович, а Камара бе показа уважение към мен, към клуба, към съотборниците си и към публиката. Не мога да повярвам, той просто взе топката и стреля. Исках да го убия в този момент", призна Раниери след срещата.

"Митрович успя да вкара в точния момент, в края на мача. За нас тези три точки са много важни и ни носят задоволство, защото ние се борихме здраво. Сега обаче трябва да мислим за мача за Арсенал и за следващите мачове", допълни италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички