Раниери категоричен: Напрежението не е при нас, а при тези с парите за титла


Раниери категоричен: Напрежението не е при нас, а при тези с парите за титла

749 0

Италианският специалист Клаудио Раниери продължава да не слага етикет "фаворит" на своя Лестър, въпреки че отборът е убедителен лидер във Висшата лига с 5 точки преднина пред делящите второто място Арсенал и Тотнъм и 6 пред Манчестър Сити.

Бившият мениджър на Челси е убеден, че напрежението трябва да е в редиците на останалите тимове, вместо в съблекалнята на "лисиците".

"В началото на мача (бел.ред. - при победата с 3:1 над Манчестър Сити) бяхме поставени под напрежение, защото първият гол затвърждаваше статута ни на лидери във Висшата лига. Сега обаче то е върху другите отбори, които похарчиха много пари, за да спечелят титлата и да играят в Шампионската лига през следващия сезон", категоричен беше Раниери.

"Ние искаме просто да останем концентрирани и здраво стъпили на земята до края на сезона. Момчетата правят нещо толкова специално за първи път в своите кариери. Да, може и те да почувстват напрежението, но е важно да останат спокойни. Изпитанията от миналия сезон могат да им помогнат", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички