Рафиня: Щастлив съм в Лийдс, всички даваме всичко за Биелса


Рафиня: Щастлив съм в Лийдс, всички даваме всичко за Биелса
Снимка: Gulliver/GettyImages

3947 0

Крилото на Лийдс Рафиня отрече, че мисли за трансфер отвъд „Еланд Роуд”, макар към бразилеца да има сериозен интерес от Ливърпул.

24-годишният футболист се превърна в звездата за „белите” след пристигането си от Рен през лятото на 2020-а година, като има 11 гола и 9 асистенции в 41 мача.

Говорейки за BBC Radio Leeds за своето бъдеще, Рафиня отбеляза: „Без съмнение е, че съм щастлив в Лийдс. Когато се събрахме толкова качествени състзатели, бях много доволен. Треньорът е уникален, щабът, феновете, които обожават клуба и създават чудесна атмосфера на стадиона, а дори и на тренировъчното игрище”, каза той.

„Биелса изисква много от нас и ние го знаем. Слушаме го, тъй като той ни помага да се подобряваме и надграждаме като футболисти и професионалисти”.

„Играем неговия футбол, а той е добър за Висшата лига на Англия. Искаме да утвърдим Лийдс в елита на Англия”, завърши бразилецът.

След като пропусна мача с Тотнъм, загубен с 1:2 през уикенда, Рафиня ще се завърне през този кръг в игра за своя клуб, след като излекува контузията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички