Първото интервю на Рафаел Варан взриви феновете на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Първото интервю на Рафаел Варан взриви феновете на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3843 0

Рафаел Варан направи първото си интервю като играч на Манчестър Юнайтед на английски език, въпреки че можеше да го стори на родния си френски. Това направи силно впечатление на феновете на отбора, които изразиха възхищението си от Варан в социалните мрежи.

Френската суперзвезда най-накрая беше представена на "Олд Трафорд" в събота, макар и да не взе участие в двубоя с Лийдс. Той пристига в тима с целта да заздрави отбраната на отбора - зона, в която Юнайтед страдаше в последните години.

По време на престоя си в Мадрид Варан беше жизненоважен член на отбора, който изведе "белите" към четири титли на Ла Лига. След представянето си той даде интервю за сайта на Манчестър Юнайтед и разкри защо е важно за него да направи първото си интервю на английски: „Трудно ми е да направя това интервю на английски, но трябва да опитам!

"Мисля, че е много важно да сме близо до феновете, защото имаме една и съща цел - важно е за мен да се чувствам комфортно със съотборниците си и с треньора", каза Рафаел Варан, за което беше похвален от десетки фенове в мрежата.

А как Варан приветства феновете на Манчестър Юнайтед - вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички