Проучване: Феновете на кои отбори във Висшата лига най-много предпочитат победа пред секс?


Проучване: Феновете на кои отбори във Висшата лига най-много предпочитат победа пред секс?
Снимка: Instagram

2507 0

Любопитво проучване направи букмейкърът Casino Winner в Англия. То касае това чии фенове на клубовете от Висшата лига предпочитат най-много това техният отбор да спечели, отколкото да правят секс, като участват единствено жители на Великобритания.

Оказва се, че привържениците на Бърнли са най-склонни към това. 22% от феновете на отбора биха предпочели Бърнли да спечели пред това да правят секс. Почти веднага след тях се нареждат тези на Евертън. При хората, симпатизиращи на "карамелите", процентът е 21.

Топ 5 допълват още 3 отбора, при които обаче показателите са напълно равни. 18% от привържениците на Шефилд Юнайтед, Кристъл Палас и Уест Бромич предпочитат победата за своя отбор пред интимния физически акт.

Други любопитни резултати от проучването: 12% от жените твърдо се съгласяват, че предпочитат техният любим отбор да победи пред това да правят секс. Учудващо, процентът се увеличава до 17 при по-нежния пол, когато се касае техният любим тим просто... да вкара гол.

Всеки 6 на 10 британци признава, че тяхното настроение се влияе от футболните двубои. 33% от привържениците пък споделят, че е вероятно да подбират приятелите си спрямо това кой футболен клуб подкрепят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички