Прекратиха издирването на рекордния трансфер на Кардиф


Прекратиха издирването на рекордния трансфер на Кардиф
Снимка: Twitter

7590 0

Безуспешно приключи първият етап от спасителната акция за новия футболист на Кардиф Сити Емилиано Сала. Самолетът, с който 28-годишният футболист пътуваше от Нант за Кардиф, изчезна по време на пътуването, като радарите са спрели да улавят сигнал от машината около полунощ.

До момента няма никаква информация за това какво се е случило със самолета. На него са били пилотът и самият Сала, както и още един пътник. Местните власти пък потвърдиха, че днешното претърсване е прекратено, а спасителните екипи ще продължат акцията в сряда сутринта (23-и януари).

Британската брегова охрана е изпратила 2 хеликоптора за претърсване на "Ла Манша", но до настоящия момент няма дори малка следа, по която спасителната акция да продължи. От летището в Кардиф са заявили, че полетът е трябвало да кацне от Нант, но не споделиха повече информация.

Емилиано Сала се превърна в най-скъпото попълнение в историята на Кардиф, след като преди няколко дни сделката стана официална, а уелският тим плати 15.5 милиона паунда за услугите на нападателя. Повече информация за инцидента четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички