Предупредиха Азар, че ще се сбогува със статута си на голям играч


Предупредиха Азар, че ще се сбогува със статута си на голям играч

1498 0

Мениджърът на Челси Гуус Хидинк предупреди Еден Азар, че големите играчи не преминават в Лига 1, защото не е сред най-добрите първенства на планетата. Холандският специалист е категоричен, че конкуренцията там е много слаба и даде за пример разликата между първия ПСЖ и Монако (24 точки).

Бившият селекционер на Холандия се изказа ласкаво за френския гранд, който се установи като един от най-добрите отбори в Европа, но намекна, че мястото на Азар определено не е там.

"Той има договор, който дори продължи. Първо обаче трябва да влезе във форма и да покаже, че е топ играч - първо за Челси, който е топ клуб, а той може да има огромна стойност за тима", каза на пресконференция Хидинк, след като белгийският национал не отрече, че би преминал в ПСЖ.

"ПСЖ има сериозни цели и иска да спечели Шампионска лига. Стъпка по стъпка отборът се установи сред най-големите отбори, така че разбирам тяхната гледна точка. Но Лига 1 е различно първенство - не е лошо, но разликата между първите два отбора е 24 точки.

За мен големите играчи - най-големите играчи, искат да бъдат в най-силното първенство. Това са Премиър лийг, Ла Лига и Бундеслигата", каза още Хидинк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички