Представяте ли си? Ще гонят за псувни на дербито!


Представяте ли си? Ще гонят за псувни на дербито!
Снимка: Guliver/Getty Images

1259 0

„Ливърпул” и „Манчестър Юнайтед” разпространиха общо официално съобщение към феновете си с призив запалянковците да са внимателни с действията и езика си на дербито между двата тима в понеделник на ст. „Анфилд” в Ливърпул, съобщи „Скай Спортс”.

Двубоят между двата най-титулувани английски отбора със сигурност е предпоставка за инциденти с участието на двете агитки както на стадиона, така и извън него, но грандовете призовават фокусът да бъде футболът.

КЛОП ПОЛУЧИ ПРИЗА ЗА МЕНИДЖЪР НА МЕСЕЦА

„И двата отбора, техните фенове и привържениците на играта по целия свят очакват този исторически сблъсък между два от най-големите и дългогодишни противници. Има голямо съперничество между нашите запалянковци, така че умоляваме всички тях да бъдат уважителни и да помогнат да отстраним всички форми на агресия и дискриминация от играта”, гласи съобщението.

„Всеки от феновете, който бъде забелязан от стюардите, че е агресивен вербално или физически или демонстрира дискриминационни действия, ще бъде незабавно отстранен от стадиона и е възможно да бъде арестуван”, категорични са от двата английски клуба.

Източник: bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички