Предложиха Тибо Куртоа на три европейски гранда


Предложиха Тибо Куртоа на три европейски гранда

2133 0

Лондонският гранд Челси ще се лиши от услугите на една от най-големите си звезди - Тибо Куртоа, научи испанското издание "El Mundo Deportivo".

След като ръководството на тима е получило разрешение от Антонио Конте да продаде белгийския национал, сега "сините" вече предлагат смятаният съвсем доскоро за дългогодишен титуляр на Челси страж.

Според каталунската медия, Куртоа вече е бил предложен на 3 от най-големите грандове в европейския футбол - Реал Мадрид, Барселона и Пари-Сен Жермен.

Челси с първи звезден трансфер

Белгийският страж беше искан и от трите клуба, въпреки че в момента имат по двамата вратари от силно европейско ниво. Всеки един от тях обаче би се опитал да го привлече срещу добра сделка.

Флорентино Перес иска да вземе "марково" име за вратата на Реал Мадрид, въпреки че Кейлор Навас прави фурор във втория си сезон на "Сантяго Бернабеу". В същото време Барселона има намерение да продаде Марк Андре Тер Щеген и има сериозни намерения относно Куртоа.

ПСЖ налага Кевин Трап от този сезон и по всяка вероятност ще откаже да купи Куртоа, за да се насочи към други трансферни цели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички