Последният в третото ниво на Англия засрами Тотнъм


Последният в третото ниво на Англия засрами Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

1220 0

Отборът на Тотнъм не успя да победи последния в третото ниво на английския футбол Рочдейл в мач от 5-я кръг на ФА Къп. Срещата завърши при резултат 2:2, което означава, че ще има преиграване на "Уембли".

Резултатът бе открит от домакините, въпреки че далеч по-именитите им съперници направиха няколко пропуска преди това. Минута преди края на редовните 45' Йън Хендерсън се откъсна и остана сам срещу вратаря, като не сгреши - 1:0. 

През втората част гостите изравниха чрез Лукас Моура, който направи своя дебют като титуляр за тима на Маурисио Почетино. Бившият играч на ПСЖ получи добра топка от ляво в наказателното поле и с прецизно отиграване изравни. В 88' влезлият като резерва Хари Кейн се разписа от дузпа за нарушение срещу Деле Али. Дълбоко в добавеното време момчетата на Кейт Хил хвърлиха феновете си в екстаз с втори гол във вратата на "шпорите". При центриране от ляво топката попадна на крака на Стив Дейвис, който необезспокояван я вкара във вратата на съперника и празненствата на стадион "Спотланд" започнаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички