Поредна трансферна битка между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид


Поредна трансферна битка между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид

2199 0

Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед отново се захапаха на трансферния пазар, пише в коледното си издание "Дейли Експрес". Двата гранда се сблъскват на зимния трансферен прозорец в опит да подсилят своята отбрана с 23-годишния швейцарски национал Рикардо Родригес.

23-годишният ляв бранител подписа нов договор с Волфсбург и е безспорно най-добрият ляв защитник след Дейвид Алаба в Първа Бундеслига.

В Манчестър Юнайтед търсят начин да се подсилят именно от лявата част на защитата, след като Люк Шоу е аут до края на сезона, а Луис Ван Гаал така и не успява да му намери добър заместник в настоящата селекция на клуба.

Подобна е и ситуацията в Реал Мадрид. След като Фабио Коентрао беше продаден, Марсело остана единствената реална алтернатива на левия бек. Понякога на негово място играе или Алваро Арбелоа, или Начо.

Цената на Родригес е 30 милиона, което може да уплаши и двата тима, поне по време на януарския трансферен прозорец. Според запознати със ситуацията на играча, той е склонен на трансфер, но предпочита един ден да заиграе в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички