Поредна победа за Арсенал във Висшата лига


Поредна победа за Арсенал във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

1244 0

Арсенал продължава победния си ход във Висшата лига, след като тази вечер стигна до първа победа срещу Бърнли от 1970 година насам. Победата за тима на Арсен Венгер донесе Аарън Рамзи, който се разписа в 12' в юбилейния си 150 двубой за "артилеристите".

Голът падна малко случайно, след като защитата на Бърнли не успя да се справи при центриране от корнер. Първо удар на Санчес беше париран от защитник, а след това и вратарят спаси изстрел на Йозил. Никой обаче не покри Рамзи, който успя да се разпише.

Оспина също имаше 3 отлични намеси в мача, с което запази успеха на Арсенал, докато с пропуските си Оливие Жиру не успя да се изравни с Адебайор с гол в 8 поредни срещи във Висшата лига. Дани Уелбек пък остана без гол в 7-и пореден двубой.

Арсенал обаче записа 8-а поредна победа, с което събра 66 точки и след този кръг отново остава на 2-а позиция. Манчестър Юнайтед изостава на 4 точки, а утре се изправя срещу съгражданите си Сити, които пък са на 5 от "артилеристите". Челси е лидер с актив от 70 пункта и 2 мача по-малко от лондонския си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички