Понеделник е ключовият ден за Алексис Санчес и Манчестър Юнайтед


Понеделник е ключовият ден за Алексис Санчес и Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1915 0

Развръзката около бъдещето на Алексис Санчес е много близо. Нападателят на Манчестър Юнайтед следващата седмица ще се раздели с "червените дяволи" и ще премине в Интер под наем, съобщи Daily Mirror.

Клубът от Серия А се е съгласил да плаща половината от огромната заплата на чилиеца в размер на 500 000 паунда седмично до края на сезона. След това "нерадзурите" ще имат възможност да закупят правата на играча за около 20 млн. паунда.

Проблемът е в допълнителните два сезона до края на контракта на Санчес. Естествено, бившият футболист на Барселона и Арсенал няма да се съгласи доброволно на значително намаление, а Интер просто не е в състояние да му плаща такива пари. В понеделник представители на двата клуба отново ще преговарят и се очаква до края на деня да бъде постигнато споразумение.

През изминалата зима пък Челси обяви трансфера на Кристиан Пулишич. Американският национал е бил много близко до трансфер в Манчестър Юнайтед, който е пропаднал заради доста любопитна причина. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички