Пол Погба намекна за завръщане в Ювентус


Пол Погба намекна за завръщане в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1330 0

Пол Погба може да се завърне в Ювентус за втори престой на „Алианц Стейдиъм“, слагайки край на периода си като играч на Манчестър Юнайтед. Коментари на французина по време на ангажимента му с националния отбор в Лигата на нациите предизвика спекулации за бъдещето му.

Според информациите, Юнайтед първо потърсили представителите на полузащитника с намерението да подновят контракта му, който изтича през юни 2022. Говорейки пред медиите след драматичния успех на световните шампиони над Белгия с 3:2 в полуфинал от Лигата на нациите в четвъртък вечер, 28-годишният футболист призна, че все още е близък с бившите си съотборници в Торино.

„Винаги разговарям с бившите ми съотборници в Ювентус Хуан Куадрадо, Пауло Дибала. Сега съм играч на Манчестър Юнайтед, все още ми остава година до края на договора, после ще видим какво ще стане“, каза той пред Sport Mediaset.

Агентът на Погба Мино Райола също намекна, че полузащитникът ще бъде отворен към възможността да се върне в Ювентус в бъдеще. „Договорът на Пол Погба изтича през юни, така че ще разговаряме с Манчестър и ще видим какво ще стане. Торино е все още в неговото сърце. Има шанс Погба да се завърне в Ювентус, но това зависи и от Ювентус“, каза агентът за Rai Sport.

Погба напусна Манчестър Юнайтед в посока Ювентус през 2012 със свободен трансфер, преди да се върне при „червените дяволи“ четири години по-сделка за сумата от 95 млн. евро. Полузащитникът изпитва затруднения с намирането на постоянство във формата си, независимо че стартира настоящата кампания със седем асистенции в също толкова изиграни срещи.

Той се разбира добре с новия си съотборник Кристиано Роналдо, който дойде от Ювентус за 13 млн. паунда през летния трансферен прозорец. Погба вероятно ще играе за Франция срещу Испания в неделния финал на Лигата на нациите, преди да се завърне във Висшата лига за гостуването на Лестър на 16 октомври.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички