Почетино ще изчака до лятото, знае кой отбор иска да поеме


Почетино ще изчака до лятото, знае кой отбор иска да поеме
Снимка: Getty Images/Guliver

4822 0

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино е отказал дори на Реал Мадрид заради един отбор и това е английският шампион Манчестър Сити. Преди време имаше сериозни спекулации, че "белия балет" иска да вземе Почетино, но аржентинецът иска да води отбор от Висшата лига.

Според The Sun интерес към него има от страна на двата гранда от Манчестър. Почетино пък иска да види как ще се развие ситуацията около Хосеп Гуардиола, чийто договор изтича. Самият Гуардиола все още не знае дали ще продължи да води Манчестър Сити след края на настоящия сезон.

Както е известно, Гуардиола застана начело на "гражданите" през лятото на 2016 година. Под негово ръководство английският отбор стана два пъти шампион на Англия и спечели два пъти Купата на Лигата. Бившият треньор на Барселона и Байерн Мюнхен има договор със Сити до лятото на 2021 година. А дали клубът ще прави зимни трансфери вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички