Почетино: Контузията на Кейн не е повод да купуваме нови играчи


Почетино: Контузията на Кейн не е повод да купуваме нови играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1070 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е на мнение, че контузията на Хари Кейн няма да повлияе на представянето на отбора, като не вижда нужда от подсилване в атака с нови играчи. Аржентинецът смята, че травмата на голмайстора на "шпорите" не може да се използва като оправдание в следващите двубои на тима.

"Това, което се случи с Хари, не променя нашите планове за трансферния прозорец. Смятам, че това е чудесна възможност за младите играчи да играят повече, да се докажат. Сигурен съм, че играчите от академията ни ще покажат своите качества", сподели Почетино.

"Отлично знаем какво е да разполагаш с Хари Кейн, но ние имаме добър състав и неговото отсъствие не може да бъде оправдание. В следващия мач трябва да излезем срещу Фулъм, а и втория полуфинален сблъсък срещу Челси, сякаш можем да победим всеки един отбор", добави аржентинецът.

Междувременно стана ясно, че Брекзит може да принуди Гарет Бейл да напусне тима на Реал Мадрид. Какви са причините - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички