Почетино има какво да каже за този странен коментар на Венгер


Почетино има какво да каже за този странен коментар на Венгер
Снимка: Guliver/Getty Images

762 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино отговори подобаващо на коментар на колегата си Арсен Венгер за нарушение на Дани Роуз срещу Ектор Бейерин.

"Срещу Тотнъм Бейерин се контузи 10 секунди преди края, защото Дани Роуз направи тежко нарушение", коментира мениджърът на Арсенал.

"Уважавам Арсен Венгер много, защото от 20 години е в един клуб. Но за човек с толкова опит е странно да критикува нещо такова по този начин. Футболът е контактен спорт, винаги е бил, затова напълно разбирам, когато нашите играчи са на терена със страст.

Понякога се случват такива неща, но не можеш да ги промениш или критикуваш, защото са част от футбола. Няма да се оплаквам за нарушението на Дани Карвахал срещу Дани Роуз, нищо че може да лиши нашият играч от време на терена през уикенда.

Искаме играчите ни да са агресивни, така че понякога не можеш да критикуваш всяко отделно нарушение. Странен коментар", заяви Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички