Почетино: Би било страхотно да ръководя отбор в Серия А


Почетино: Би било страхотно да ръководя отбор в Серия А
Снимка: Guliver/GettyImages

662 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че би било прекрасно да ръководи отбор от Серия А един ден. Въпреки това той настоя, че в момента се е концентрирал изцяло върху изявите на ,,шпорите“ и е щастлив в клуба, като си постави за цел спечелването на титлата във Висшата лига, когато Тотнъм се пренесе на новия си стадион.

"Настоящият ми контракт с Тотнъм изтича след четири години и половина, освен ако президентът Даниел Леви не ме уволни дотогава. Сериозно, виждам себе си тук. Мечтая да спечеля Висшата лига с клуба на новия стадион. Бих искал един ден да водя и аржентинския национален отбор. Най-важното нещо е да бъда щастлив и се чувствам точно така сега. Серия А? Имам италиански корени, така че би било прекрасно да ръководя отбор в Италия един ден“, не отхвърли той тази възможност.

"Аржентинците и италианците са много сходни по отношение на начин на живот и страстта към футбола. Очевидно е, че за да работя в Италия, ще трябва да понауча местния език, защото езикът е от важно значение при комуникацията между треньор и играчи“, добави аржентинецът. ,,Спомням си как дядо ми често ми говореше на италиански, но бях твърде млад тогава. Ще трябва да си го поприпомня, ако отида в Италия. Преди години имаше запитване от страна на Самподория. По онова време бях треньор на Еспаньол, те проявиха интерес към мен, но така и не се достигна до споразумение и аз останах в Испания“, завърши аржентинецът.

Наскоро Деле Али се забърка в скандал, при който се напи и сътвори неприятни сцени в хотел - вижте видео.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички