Победител във Висшата лига близо до уволнение


Победител във Висшата лига близо до уволнение
Снимка: Getty Images/Guliver

1539 0

Наставникът на Уест Хям Мануел Пелегрини е сериозно застрашен от това да стане поредният мениджър във Висшата лига през този сезон, който губи своята работа. „Чуковете“ записаха своето 9-то поражение от началото на сезона и са на 17-тата позиция във временното класиране, на една точка от зоната на изпадащите.

Въпреки че имат мач по-малко в сравнение с останалите отбори, Уест Хям се превръщат в сериозен фаворит за изпадане. Тимът спечели само две от последните си 12 срещи в първенството. Със сигурност това не е ситуацията, която са си представили ръководството на тима преди началото на сезона, след като похарчиха доста пари за трансфери през лятото и привлякоха играчи като Пабло Форналс и Себастиан Алер. Затова сега следващите две срещи за Пелегрини ще се окажат ключови за бъдещето му като треньор на Уест Хям. Утре „чуковете“ са домакини на Лестър, а след това за тима предстои ново домакинство, този път на Борнемут.

Ръководството на лондонския клуб вече се оглежда за заместници на Мануел Пелегрини, като основен кандидат за момента е бившият мениджър на отбора Дейвид Мойс. А вижте какви ги свърши един от играчите в клуба навръх Коледа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички