Пияният Рууни за малко се е разминал с бой от почерпен сватбар


Пияният Рууни за малко се е разминал с бой от почерпен сватбар

1133 0

Разкритията около пиянските изстъпления на Уейн Руни продължават. Английският таблоид "Сън" не спира да вади нови подробности около алкохолните изцепки на звездата в хотел в Уотфорд.

Според новите данни пияният капитан на Англия доста е буйствал на сватбата, на която е присъствал  неканен в хотел "Гроув" миналата събота. Той е подгрявал за вечерта с бира и вино през целия ден, като надигал бутилката дори на голф игрището на хотела.

По-късно той и 34-годишният защитник на Евертън Джагиелка изпили още няколко чаши червено вино  в хотелския бар. Гостите поканили звездата на купона, като го почерпили щедро с още вино, докато фенове и фенки на футболиста се снимали с него.

Към 23 ч. от футболната асоциация пратили администратор да прибере Руни и Джагиелка от празненството, но те по-късно пак се върнали там. Свидетел разкрива пред "Сън", че Рууни започналфлирт с две от гостенките, с които разговарял в продължение на часове. Постепенно нападателят така се развихрил, че крещял цинизми към диджея, докато се опитвал да ухажва 45-годишна сватбарка.

"Той се влачеше наоколо и изглеждаше като Джак Никълсън в "Полет над кукувиче гнездо" - разказа очевидец. - Въртеше се около жените пред очите на съпрузите им. Беше шантаво, те го оставяха да му се размине просто защото е Уейн Рууни. Но един тип директно го заплаши, че ще го нокаутира."

Стигнало се дотам, че другият английски национал Фил Джагиелка бил помолен да изведе Рууни от залата, но той отказал.

Джагиелка също се въртял около жените, включително и около булката. Към 6 ч. сутринта, когато пияният жених отдавна бил в леглото, той я запитал: "А ти какво изобщо правиш още тук?" Защитникът, който облякъл сакото на един от гостите, в един момент дори опитал да си смъкне гащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички