Пелегрини: Всеки мениджър би искал Меси в състава си


Пелегрини: Всеки мениджър би искал Меси в състава си

2587 0

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини коментира слуховете, че „гражданите“ подготвят трансферен удар, привличайки звездата на Барселона Лионел Меси. Чилиецът сподели, че всеки наставник би искал Меси в състава си.

"Да ви кажа честно, не искам да говоря за слухове, още по-малко да ги коментирам. Всеки мениджър би искал Лео Меси в състава си....виждате, че се пишат и говорят различни неща.“, бе краткият отговор на Пелегрини.

Той коментира и възможността Хосеп Гуардиола да го замени на поста мениджър на Манчестър Сити “Това са просто слухове в пресата. Вече повече от две години се говорят подобни неща. Не мисля, че това е липса на уважение към мен, дори го приемам за нещо нормално. Свикнал съм да чета какви ли не слухове, не им обръщам обаче внимание. Най-добрият начин да покажеш, че заслужаваш работата си е отборът ти да играе добре и да постига положителни резултати. Гледам работата си на терена. Има кой да ми има доверие, така че няма никакво значение какво се пише във вестниците", добави Пелегрини.

Днес Манчестър Сити посреща Саутхемптън в двубой от Висшата лига. Мачът е от 17:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички