Пелегрини след разгрома над Милан: Показахме страхотно темпо на игра


Пелегрини след разгрома над Милан: Показахме страхотно темпо на игра
Снимка: Getty Images/Guliver

2035 0

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини остана доволен от играчите си заради начина, по който се представиха в контролата с Милан. Те съсипаха опонента си с 5:1 и показаха класа в средата на подготовката си.

"Винаги е хубаво да печелиш, но когато го правиш по начина, по който го направихме ние, това може да е само за по-добро. Играхме в много високо темпо, което за етапа на подготовката ни е страхотно" - сподели Пелегрини.

Той отличи черногорската си звезда Стеван Йоветич, който се представи невероятно срещу "росонерите" и загатна, че му предстоят големи мачове през кампанията, стига само да е здрав.

"През последните години той постоянно беше измъчван от контузии. Особено миналата година имаше много лош късмет. Затова му беше трудно да има сериозен принос за представянето ни през миналата кампания."


"Но сега показва класа, кара подготовката без проблеми и виждате на какво е способен. Тренира здраво и ако продължи в същия дух, ще покаже на всички защо платихме такива пари за него" - сподели Пелегрини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички