Паника на "Олд Трафорд" - Гигс напуска


Паника на "Олд Трафорд" - Гигс напуска

934 0

Легендарният ас на Манчестър Юнайтед Райън Гигс може да напусне клуба след края на сезона, информира BBC днес, хвърляйки в паника милионите фенове на клуба в цял свят. Причина за това може да се окаже очакваното решение на клуба да назначи Жозе Моуриньо за мениджър през лятото.

Уелският бивш футболист, който изкара цялата си кариера на "Олд Трафорд" и записа 963 мача с фланелката на тима, е очаквал той да е естественият наследник на Луис Ван Гаал, но ръководството на тима е на мнение, че Гигс, подобно на Зинедин Зидан, има нужда от още няколко години като помощник, за да е готов да поеме отговорностите на мениджър в един от най-големите клубове в света.

"Червените дяволи" ще се опитат да убедят Гигс да остане, независимо дали преговорите с Жозе Моуриньо ще приключат с успех или не. Самият португалец се надява да бъде назначен на работа на "Олд Трафорд", а преговорите са започнали след обявяването на Хосеп Гуардиола за мениджър на Манчестър Сити.

Колкото до Гигс, той вече имаше възможност да води тима в няколко мача след уволнението на Дейвид Мойс. Въпреки че отговорните фактори на "Олд Трафорд" ще се опитат да го убедят да остане в отбора, неговият отговор ще е отрицателен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички