Отпадна един от вариантите пред Кейлор Навас


Отпадна един от вариантите пред Кейлор Навас
Снимка: Guliver/GettyImages

831 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери отрече слуховете, че вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас е трансферна цел на клуба през зимата. 32-годишният костарикански национал е спряган за преминаване в Северен Лондон, след като дошлият от Челси Тибо Куртоа вече се утвърди на вратарския пост .

"Невъзможно. Никога не сме обсъждали възможността да привлечем нов вратар, защото сме щастливи от тримата, с които разполагаме в момента. Не сме говорили за Кейлор Навас“, коментира испанският специалист. Арсенал играе с Блекпул в третия кръг на ФА Къп в събота вечер, като се очаква Чех да застане на врата. Освен него "топчиите" ще направят още няколко промени в стартовия си състав, имайки предвид сгъстения декемврийски цикъл и контузиите в тима.

Вероятно Аарън Рамзи ще започне като титуляр, след като се разписа като резерва при успеха с 4:1 в лондонското дерби с Фулъм. Уелският национал почти сигурно ще напусне клуба през лятото, след като не се стигна до съгласие за нов договор, а настоящият му контракт изтича през лятото. 28-годишният футболист е свързван с трансфер в Ювентус и Байерн Мюнхен - като "бианконерите" дори потвърдиха за интереса си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички