Отхвърлен от Сити, а сега блести в Челси: Хосеп Гуардиола е изгонил Коул Палмър с жесток ултиматум


Отхвърлен от Сити, а сега блести в Челси: Хосеп Гуардиола е изгонил Коул Палмър с жесток ултиматум
Снимка: GettyImages

13294 0

Коул Палмър направи любопитно разкритие, а именно, че е искал да остане в Манчестър Сити преди трансфера си в Челси миналото лято. 21-годишният футболист премина срещу сума от 40 милиона паунда от стадион "Етихад" към "Стамфорд Бридж" в деня на крайния срок, където оттогава продължава да блести под ръководството на Маурисио Почетино, въпреки трудностите на клубовете като цяло.

Палмър записа впечатляващите осем гола и седем асистенции в 21-те си изяви за Челси, като силните му изяви бяха възнаградени с първа повиквателна за националния отбор на Англия през ноември.

Не е имал намерение да напуска преди разговор с Хосе Гуардиола

Палмър е имал желанието да остане в Манчестър Сити

Въпреки че продуктът на академията на Сити надхвърли всички очаквания от пристигането си в Лондон, Палмър не е имал намерение да напуска "гражданите" през летния трансферен прозорец. Разговор с Хосеп Гуардиола обаче го е накарал да промени решението си.

"Първоначално не исках да напускам. Казах, че ще отида под наем и ще играя за една година, така че бях готов повече за футбол в първия отбор, защото не играх много минути миналия сезон.

Но тогава Пеп каза "или оставаш, или ще те продадат"  - така бях продаден.  Бях малко объркан защо не ме пуснаха под наем, но тогава казах, че искам да отида в Челси и се радвам, че се получи така", заяви Палмър, който освен с добри изяви, понякога впечатлява и с големи пропуски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички