От Манчестър Юнайтед са готови да платят 100 млн. евро за трансферна цел №1


От Манчестър Юнайтед са готови да платят 100 млн. евро за трансферна цел №1
Снимка: Getty Images/Guliver

4366 0

От Манчестър Юнайтед са взели решение да платят трансферната сума, която Борусия Дортмунд иска за крилото си Джейдън Санчо, съобщи Daily Mirror. От момента на трансфера си от Манчестър Сити през 2017 г. Санчо вкара 18 гола и асистира за 30 в 68 мача за Борусия, с което се превърна в една от главните звезди в Бундеслигата.

Вече е известно, че "червените дяволи" са контактували с колегите си от Дортмунд относно 19-годишния Санчо още през миналия сезон, но тогава е било невъзможно да се стигне до сделка.

Сега се очаква след края на първенството Юнайтед да поднови интереса си към английския национал, който е свързван и с Реал. В момента Борусия Дортмунд оценява младата си звезда на малко повече от 100 млн. паунда, а на "Олд Трафорд" са съгласни да похарчат такава сума. А защо английският клуб се отказа от идеята да привлече Гарет Бейл от Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички