От Ливърпул обявиха дали клубът наистина се продава


От Ливърпул обявиха дали клубът наистина се продава
Снимка: Getty Images/Guliver

2261 0

Английският гранд Ливърпул няма да сменя собствениците си и продажбата му не е на дневен ред. Това обявиха от американската компания "Fenway Sports Group", която е собственик на Ливърпул, след информацията, че клубът може да бъде "сложен на тезгяха".

Както е известно, преди 2 дни New York Post съобщи, че босът на "червените" Джон Хенри ще продаде английския клуб, ако получи оферта на стойност 2 милиярда долара.

БОСЪТ НА НАПОЛИ: ЕДНА ПТИЧКА МИ КАЗА, ЧЕ РОМА И ЛИВЪРПУЛ СА НА ЕДИН СОБСТВЕНИК

"Ние не смятаме, че тази публикация заслужава реакция, но от името на собствениците на клуба искам напълно да опровергая тези безпочвени спекулации. Подчертавам за пореден път, че Ливърпул не се продава", заяви представител на мърсисайдци пред "Liverpool Echo".

Това не е първата подобна новина в последната година. През октомври 2017 г. излезе информация, че собствениците на Ливърпул са отказали да продадат клуба за 1,5 милиярда паунда на инвеститор от Дубай.

Наскоро се появи информация, че собствениците на Манчестър Юнайтед са отказали баснословна сума за клуба. Повече информация получете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички