Освен Швайнщайгер Манчестър Юнайтед представя още един национал


Освен Швайнщайгер Манчестър Юнайтед представя още един национал

3043 0

Днес се очаква да бъде представен официално Бастиан Швайнщайгер като трето ново попълнение за лятото на Манчестър Юнайтед. Освен него обаче Ед Уудуърд ще представи и френския национал Морган Шнайдерлин, информират медиите на Острова.

Според Sky Sports, снощи халфът е бил на базата в "Карингтън", за да изкара своите медицински тестове и ще бъде представен заедно с немския национал, закупен през миналата седмица от Байерн Мюнхен.

Шнайдерлин отдавна е договорил личните си условия, а сделката между Манчестър и Саутхямптън е на стойност 23 милиона паунда. Въпреки че играчът навлизаше в последната година от своя договор, ръководството на "светците" е било категорично, че само при тази цена ще пусне френския национал на "Олд Трафорд".

Шнайдерлин ще бъде 4-ото ново попълнение за лятото, като преди него бъдещето си с Юнайтед обвързаха Мемфис Депай, Матео Дармиан и Бастиан Швайнщайгер.

До края на трансферния прозорец 20-кратният английски шампион ще се съсредоточи върху привличането на централен защитник и нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички