Още един голям проблем в Ливърпул с контузени играчи


Още един голям проблем в Ливърпул с контузени играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1788 0

Футболистът на Ливърпул Садио Мане може да пропусне двубоя с Хъдърсфийлд от 9-ия кръг на английската Висша лига. Полузащитникът получи фрактура на палеца на тренировка преди мача на Сенегал със Судан в квалификационна среща за Купата на Африка в неделя.

Евентуалното отсъствие на Мане от състава на ,,мърсисайдци“ ще увеличи проблемите пред мениджъра Юрген Клоп. Германският специалист вероятно няма да разчита на Мохамед Салах, който получи мускулна травма в двубоя на Египет с Кралство Есватини. Централният защитник на ,,червените“ Върджил Ван Дайк няма да играе за Холандия в приятелската среща с Холандия, за да се възстанови от контузията на ребрата си.

Бранителят отбеляза едно от трите попадения за успеха на ,,лалетата“ над Германия с 3:0 в турнира Лига на нациите и се очаква все пак да бъде на разположение на ,,мърсисайдци“. Джеймс Милнър ще бъде извън състава на Ливърпул за месец, след като получи разтежение в дербито с Манчестър Сити от последния кръг във Висшата лига. Той може да се завърне най-рано за друг мача с Арсенал на 3 ноември.

ИГРАЧ НА ЛИВЪРПУЛ НАПУСКА КЛУБА ПРЕЗ ЗИМАТА

Ливърпул поделя върха във временното класиране със съставите на Манчестър Сити и Челси, които имат по-добра голова разлика от тима на Юрген Клоп. ,,Мърсисайдци“ започнаха със седем поредни победи във всички турнири, но в последните си четири мача нямат победа и ще се опитат да прекъснат негативната си серия срещу Хъдърсфийлд в събота.

Голямата звезда на тима Мохамед Сахал също имаше проблеми, но най-вероято ще вземе участие. Преди обаче да се контузи отбеляза невероятен гол за Египет - вижте какъв

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички