"Орли" без кауза ще опитат да прецакат жестоко Манчестър Юнайтед


"Орли" без кауза ще опитат да прецакат жестоко Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2477 0

След само една победа в последните шест двубоя от Висшата лига и окончателен край на надеждите за топ 4 - Манчестър Юнайтед е изправен пред угрозата дoри да изпадне от топ 6 и да не играе в европейските клубни турнири през следващия сезон (ако не успее и да победи във финала за ФА Къп срещу Манчестър Сити). До края на шампионата "червените дяволи" имат четири много трудни мача - срещу Кристъл Палас, Арсенал, Нюкасъл и Брайтън.

Тежката серия за Манчестър Юнайтед до края на Висшата лига започва: Европа е под въпрос

Първият от тях е гостуване на "орлите", които са в средата на таблицата и не се борят за нищо - нито за участие в Европа, нито за спасение и оставане в елита. А липсата на напрежение в редиците им може да се окаже фатална за Манчестър Юнайтед, като те дори са в ролята на фаворит срещу именития си опонент.

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 2,40 за това лондончани да спечелят у дома, както и ставка от 2,75 за успех в полза на манчестърци. Пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 3,75. Това е и единственият мач от програмата на Висшата лига днес (06.05), като ще започне в 22:00 часа българско време.

Нова "скука" или този път зрелище: Какво ще предложат Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед

Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед в дуел от Висшата лига

Изненадващо или не, но в шампионата Манчестър Юнайтед има само две победи в последните седем двубоя срещу този съперник (както и три загуби и две равенства). В цели пет от въпросните срещи е имало под 2,5 гола (а в четири дори се е стигало дори до под 1,5 попадения). И въпреки това в общо три от седемте случая си отбелязват гол/гол.

Коефициентът на efbet за това и този път попаденията в мач между тях да са под 1,5 е 5,20, докато за над 2,5 гола в срещата е 1,55. Съответно ставката за това и Кристъл Палас, и Манчестър Юнайтед да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,46, докато за няма гол/гол е 2,60.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички